Sinneshyttå kan nå tilby en eksklusiv hytte av meget høy standard i Slettekvæv. Denne er kalt «Mariknuten», og er spesialtegnet for tomten slik at beliggenheten, terrenget og utsikten utnyttes maksimalt. Hytta har helårsvei til døren og er tilkoblet kommunalt VA-anlegg.

Hytta har det lett gjenkjennelige kvalitetspreget som har gjort Sinneshyttå til førstevalget når det kommer til de virkelig eksklusive hyttene i Sirdal. Kraftig villmarkskledning og -belistning, søyler i 6” x 10”, torv på tak samt Bykle-vindu og inngangsdør med fiskebeinsmønster, skaper en helhet som virkelig understreker kvalitetsstempelet denne hytten fortjener. Sinneshyttå legger listen også høyt for de innvendige materialvalgene. Kjøkkeninnredningen er spesialbygget av anerkjente Bjerks Trevare i Sandnes. Hvitevarer på kjøkken medfølger. Det er pliktig medlemskap i velforening og fem årlige sesongkort i Ålsheia er inkludert.

Slettekvæv har en utrolig tiltalende beliggenhet sentralt i Sirdal. Her er det ski-in ski-out til Ålsheia, 500 meter til Tjørhomfjellet skisenter og storslått utsikt mot Sinnes og fjellstueområdet. Like nedenfor ligger Beinnesvatnet med gode fiske- og bademuligheter. Sinnes Arena og GP er innen gåavstand. Dessuten kan fjellturen innover viddene starte like utenfor stuedøren. Kan det bli bedre?

 

Galleri

Kart

Interessert?

Ta kontakt med Tor Sigve Vik
Mobil: 977 29 183
E-post: tor.sigve.vik@sinneshytta.no

Eller bruk kontaktskjemaet, så vil du få svar snarest.