Velkommen til Sirdal

Sirdal byr på mange aktiviteter og langt flere enn de vi nevner her. Her vil vi gi deg et godt bilde av mulighetene og samtidig utfordre deg til å utforske videre herfra. Er du frisk og rask, så er det ingen grunn til å bare sitte inne på hytta i Sirdal. Flotte opplevelser og gode minner venter på deg!

Ski

Sirdal er best kjent som vinterparadiset med over 200 kilometer oppkjørte og merkede skiløyper, samt flere skitrekk. Sirdal skisenter er det største skisenteret i Sirdal med både Tjørhomfjellet og Ålsheia på løypekartet. Med sine 9 heiser og 22 nedfarter har de noe for enhver. Fidjeland skitrekk og Ådneram skitrekk byr også på gode bakker.

Høyt og Lavt klatrepark

Ny og spennende attraksjon med 6 klatreløyper, 7 zip-liner og hele 43 elementer. Her er det tilbud fra liten (80 cm) til stor (120 kg). Du finner den ved Sirdal Resort, Tjørhomfjellet. Se www.hoytlavt.no/sirdal for mer informasjon.

Bading

Sirdal høyfjellshotell har et svømmebasseng som er åpent alle dager. Sageneset feriesenter har også et basseng som er åpent kl. 17–19 hver dag i feriene, ellers lørdager. Men bading er jo mest spennende i naturen og Sirdal har mange muligheter. Om du ikke har prøvd det, så anbefaler vi en badetur til Nessetfossen hvor du kan hoppe fra fjellhyllene, utforske småfossene og jettegrytene.

Kano

Haugen Camping har utleie av kanoer slik at en kan komme seg ut på vannet for en spennende tur. Utleie med timepriser og dagspriser.

Turer og sykling

Sommer som vinter er Sirdal et paradis for deg som trives på tur i naturen. Enten du går på ski eller til fots, så er det mange muligheter, korte og lange. Unn deg gjerne en topptur til for eksempel Storeknuten, Hilleknuten eller Kjerag.

Sirdal er et sykkelparadis, særlig for det som trives med litt terreng. Laste ned sykkelkart som vi har laget for å vise deg de beste rutene. God tur – husk hjelm!

Fisking

Er du glad i å fiske, vil du trives godt i Sirdal. Her er det flere gode fiskevann og enda bedre fisk. Hønedalen har en rekke flotte vann vel verdt et besøk. Øyarvatn og Siravassdraget er også gode tips. Husk fiskekort!  Mer informasjon finner du her.

Golf

Sirdal Fjellgolf er en fullverdig 9-hulls bane beliggende 560 m over havet i naturskjønne omgivelser på Kvæven i øvre Sirdal. Banen er normalt åpen fra mai til oktober.

Minigolf

Haugen Camping har en kjekk minigolfbane og flere andre aktiviteter for barn og voksne om man vil ta seg en tur og leke litt.

Mat

Om du vil unne deg et godt måltid og slippe unna forberedelser og oppvask, så er det flere godbiter å finne i Sirdal. Sinnes fjellstueSirdal Høyfjellshotell, Kjerag Lodge er gode alternativer i så måte. Velbekomme.