Øyne

Midt i den mektige elva Sira og sentralt på Sinnes, ligger Øyne, et av Sirdals flotteste hyttefelt. Her på Øyne, som selvsagt er ei øy, får du helårsveg til døra og skispor like inn i Hønedalen-området og til Forsbergløypa.

Vi i Sinneshyttå har utviklet Øyne over tid, og etter vår oppfatning er dette et av Sirdals beste hyttefelt. De fleste av tomtene her er utbygget med kvalitetshytter, og nå har vi kun to tomter igjen for salg: tomt 1 og tomt 3. Begge er solrike og byggeklare utsiktstomter. Ta kontakt hvis du vil ha en omvisning på Øyne og se de to ledige tomtene hvor vi kan realisere din drøm om ny hytte i Sirdal!

På den enkelte tomt vil du enten se hytten som er bygd (B), er under bygging (UB) eller et forslag på en av våre hyttemodeller som passer fint til tomten. Noen av disse forslagene kommer med tilpasninger (TP). Informasjon om tilpasningene får du ved å ta kontakt med oss. Du kan selvfølgelig velge andre hyttemodeller der bygging ikke er påbegynt. Se vårt utvalg av hyttemodeller her.

Solforhold: Gode

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: 200 m

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 2 km

Matbutikk: Sinnes Arena – 1.8 km

Ledig
Solgt
Reservert
Ledig
Solgt
Reservert