Andestjødn

Andestjødn hyttefelt ligg midt på Sinnes. Her har vi kun få tomter igjen, så ta kontakt hvis du vil vite mer om disse.

Hyttene ligger i ei sørøstvendt li, der utsikten er mot dalen, og for noen av tomtene mot Andestjødn. Lia er jevnt skrånende med bjørkeskog og små myrdrag. Her er det kun utsikts -og solrike tomter. Feltet består av 15 godkjente hytter som ligg i et ”gammelt ” hytteområde. Her i Andestjødn har vi sammen med Laftehytta AS utviklet fire flotte laftehytter på tomtene 11 til 15, som sammen danner det vi kaller Laftetunet.

Hyttene ligger svært sentralt i forhold til vinterløypenettet, der Forsbergløypa er innforbi feltet. Det er kort veg over til Ålsheia skisenter. Sommerstid så er dette også et flott turterreng med gode stier i området. Andestjødn gir bade- og fiskemuligheter like ved. Det er meget god adkomst opp til feltet fra felles P-plass nede ved riksvegen. Noen av hyttene har vei nesten fram til hytta.

På den enkelte tomt vil du enten se hytten som er bygd (B), er under bygging (UB) eller et forslag på en av våre hyttemodeller som passer fint til tomten. Noen av disse forslagene kommer med tilpasninger (TP). Informasjon om tilpasningene får du ved å ta kontakt med oss. Du kan selvfølgelig velge andre hyttemodeller der bygging ikke er påbegynt. Se vårt utvalg av hyttemodeller her.

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Veldig bra

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3 km

Matbutikk: GP – 3 km

Ledig
Solgt
Reservert
Ledig
Solgt
Reservert