Lekker og praktisk familiehytte – solgt!

På tomt 63 bygger vi nå dem populære hyttemodellen Hilleknuten som er en stor familiehytte med oppstue og mange andre kvaliteter. Her kan hele storfamilien kose seg sammen året rundt. Brendeheia er et moderne hyttefelt med blant annet fiberkabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

1. etasje består av to soverom, bad m/badstue, vaskerom, skistall med biinngang, WC, en romslig hall med trapp og en stor og deilig kjøkken- og stuedel. Utvendig er det en  sportsbod som gir ekstra lagringsplass. Oppstuen består av to soverom, bad og en koselig loftstue. Parkering på tomt.

Her kan du realisere hyttedrømmen uten et eneste flyttelass! For mer informasjon og avtale om visning, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 63

Hyttemodell: Hilleknuten

BRA: 150 m²

Soverom: 4

Plantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 m.o.h. Her er vi nå i gang med salget av 13 hytter på selveiertomter i 1. trinn. Her kan du få skreddersydd en hytte nøyaktig etter dine ønsker, eller velge blant fire hyttemodeller som alle kan kundetilpasses. Etter du har valgt deg ut din favorittomt, kan du altså sette deg ned med oss og finne fram til de løsningene du trenger og ønsker.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i sirdalssammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skileik-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og egen varmestue på toppen av utsiktspunktet Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3km