Praktfull hytte - straks innflytingsklar

På tomt 40 på Brendeheia, med flott uttsikt, har vi bygd hyttemodellen Videkvæven. Hytten har et bruksareal på 149 kvadratmeter og er en romslig og flott hytte som enkelt tar imot gjester med sine 5 soverom.

Hytten består av Hall med trapp til loftstue og WC. Til venstre for hallen ligger stuen med stor takhøyde, og videre fra stuen kommer du inn til et stort kjøkken med masse lys fra store vinduer og flott utsikt. Til høyre for hallen finner du 5 soverom, 2 bad, wc, vaskerom og skistall med biinngang.
I 2. etasje er det en flott loftstue ca. 20 kvadratmeter og nydelig utsikt.

Hytten ligger midt i løypenettet, med Sinnesvannet rett nedenfor. Kort vei til Ålsheia skisenter og Fjellstuen. Straks innflytingsklar. Ta kontakt.

Her kan du realisere hyttedrømmen uten et eneste flyttelass! For mer informasjon og avtale om visning, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 40

Hyttemodell: Videkvæven

BRA: 149 m²

Soverom: 5

Plantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 m.o.h. Her er vi nå i gang med salget av 13 hytter på selveiertomter i 1. trinn. Her kan du få skreddersydd en hytte nøyaktig etter dine ønsker, eller velge blant fire hyttemodeller som alle kan kundetilpasses. Etter du har valgt deg ut din favorittomt, kan du altså sette deg ned med oss og finne fram til de løsningene du trenger og ønsker.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i sirdalssammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skileik-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og egen varmestue på toppen av utsiktspunktet Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3km