Lekker og innflytningsklar hytte

På tomt 39 på Brendeheia har vi bygget hyttemodellen Andestjødn, en hytte som tar utgangspunkt i en populær og romslig planløsning med stue/kjøkken på den ene siden og tre soverom på motsatt side. I denne versjonen får du med TV-stue, to bad, badstue, vaskerom, bod og skistall. Utvendig er det en stor terrasse med ildhus som gir ly og rom for mange kjekke utestunder, dag som kveld.

Hytten er innflyttingsklar. Ta kontakt for visning.

Her kan du kjøre opp flyttelasset på kjøpsdagen! For mer informasjon og avtale om visning, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 39

Hyttemodell: Andestjødn

BRA: 123 m²

Soverom: 3(4)

Plantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 m.o.h. Her er vi nå i gang med salget av 13 hytter på selveiertomter i 1. trinn. Her kan du få skreddersydd en hytte nøyaktig etter dine ønsker, eller velge blant fire hyttemodeller som alle kan kundetilpasses. Etter du har valgt deg ut din favorittomt, kan du altså sette deg ned med oss og finne fram til de løsningene du trenger og ønsker.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i sirdalssammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skileik-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og egen varmestue på toppen av utsiktspunktet Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: God

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3km