Visningshytta i Brendeheia

Det går gjetord om vår enestående vakre visningshytte i Brendeheia – nå kan den bli din! Denne varianten av vår hyttemodell Norheim ble oppført i 2016 og har siden den gang fungert som vår visningshytte i Brendeheia. Den ble innredet av Halvor Bakke, som blant annet benyttet sin Signature Collection fra Bohus og stod for fargevalg og all annen styling. Mange av våre andre faste, dyktige leverandører har også bidratt til denne fantastiske hytta. Her kan du realisere hyttedrømmen uten et eneste flyttelass!

Her kan du realisere hyttedrømmen uten et eneste flyttelass! For mer informasjon og avtale om visning, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 32

Hyttemodell: Norheim

BRA: 159,3 m²

Soverom: 4

ProspektPlantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 m.o.h. Her er vi nå i gang med salget av 13 hytter på selveiertomter i 1. trinn. Her kan du få skreddersydd en hytte nøyaktig etter dine ønsker, eller velge blant fire hyttemodeller som alle kan kundetilpasses. Etter du har valgt deg ut din favorittomt, kan du altså sette deg ned med oss og finne fram til de løsningene du trenger og ønsker.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i sirdalssammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skileik-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og egen varmestue på toppen av utsiktspunktet Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3 km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3 km