Steinhei, spesialutviklet hytte

Denne 3D-illustrasjonen er et eksempel på hvordan vi kan skreddersy hytter etter tomt og terreng. Noe av det unike med denne hytten, som er planlagt spesielt for tomt 30 i Brendeheia, er ivaretakelsen og utnyttelsen av to store steiner i forkant og bakkant. Denne tomten ligger i en skråning, og også det er hensyntatt og utnyttet i planleggingen. Dermed blir både utsikts- og solforhold optimale.

For mer informasjon og avtale om visning på tomt, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 30

Hyttemodell: Steinhei

BRA: 297 m²

Soverom: 6

Plantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 m.o.h. Her er vi nå i gang med salget av 13 hytter på selveiertomter i 1. trinn. Her kan du få skreddersydd en hytte nøyaktig etter dine ønsker, eller velge blant fire hyttemodeller som alle kan kundetilpasses. Etter du har valgt deg ut din favorittomt, kan du altså sette deg ned med oss og finne fram til de løsningene du trenger og ønsker.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i sirdalssammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skileik-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og egen varmestue på toppen av utsiktspunktet Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3km