Hyttemodell Sinneslie – spesialtilpasset til tomt 30, Brendeheia

Tomt 30 er en veldig stor tomt i øvre del av Brendeheia. Tomten er solrik, med en enorm utsikt og mye karakter. Vi planlegger å beholde den store steinen og furuen som dere kan se på bildene under, noe som vil gjøre det lunt utenfor hytten.

På tomten skal det bygges en større versjon av vår nye og populære hyttemodell Sinneslie. Her er det tegnet inn fire soverom, hvor to av de får egne bad. Dermed får hytten tre bad og et gjestetoalett. Stuen og kjøkkenet er rikt på naturlig lys og utgjør et stort og luftig hele som likevel oppleves lunt og godt. I tillegg finner du en stor og romslig TV-stue. Dette er, med andre ord, en fantastisk familiehytte med masse plass til besøkende venner og storfamilie.

Slik den er planlagt nå vil hytta være i en høy prisklasse.
Brendeheia er et ferdig utbygd område med kort avstand til skiløyper og restauranten Slottet.

For mer informasjon og avtale om visning på tomt, ring Tor Sigve på 977 29 183!

Hyttefelt: Brendeheia 30

Hyttemodell: Sinneslie

BRA: 193 m²

Soverom: 4

Plantegning

Om Brendeheia

Brendeheia ligger i Hønedalen Hyttegrend, nær Sinnes og ca 700 moh. Brendeheia er et etablert og ferdig utbygget område med kun to tomter igjen. Tomt 30 og tomt 32.

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne «Det beste av Sirdal», og er et unikt hytteområde i Sirdalsammenheng. Her har vi sammen med grunneier Torfinn Nesset og Solhytten brukt de siste årene på å utvikle et helhetlig hytteområde hvor folk kan trives – sammen. Bare den siste tiden har det blitt laget et nytt skilek-/akeområde, nye langrennsløyper, nye bruer, gjesteparkeringsplass og restauranten Slottet.

Fasiliteter

Solforhold: Veldig bra

Utsikt: Optimal

Langrennsløyper: Umiddelbar nærhet

Turterreng: Umiddelbar nærhet

Alpintanlegg: Ålsheia Alpint – 3km

Matbutikk: Sinnes Arena – 3km